10 hónapos Ingyenes Boldogságprogram az Atlantiszban!

2014.10.31 17:00

A Gödöllői Klub helyszíne: 2100. Gödöllő, Köztársaság út 69/a Atlantisz Életmód Központ

Parkolás, a közeli Spar parkolóban!

Csatlakozás: www.jobbveledavilag.hu/boldogsagprogram

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Részletek:

A BOLDOGSÁG TANULHATÓ! A boldogságra való hajlam egy megtanulható képesség – ez derül ki számtalan boldogságkutató tanulmányból. Tanuljuk együtt 10 hónapon át a boldogságot!

2012-ben nyilvánosságra hozták az egyes országok általános boldogságát vizsgáló World Happiness Report indexet. Az Earth Institute gondozásában készült jelentésből kiderül, hogy Magyarország csupán a 96. helyet foglalja el.
A tavaly közzétett OECD-országok állampolgárainak boldogságindexének felmérésében Magyarország a legutolsó helyen állt – a magyaroknál a fejlődőországok lakói is boldogabbak.
Szinte minden nemzetközi összehasonlító tudományos vizsgálat megállapítja, hogy Magyarország Európa boldogtalanabb felén helyezkedik el.

Szeptember 1-től június 30-ig bármikor be lehet csatlakozni!

A Boldogságprogram szeptember 1-től június 30-ig tart.

10 hónapon át tart a tanulás, és minden hónapban egy-egy boldogságfokozó gyakorlattal foglalkozunk, hogy legyen elegendő idő ezeknek a technikáknak a megismerésére, saját élmények gyűjtésére.

Bármikor be lehet csatlakozni a programba, mert minden hónapban különálló témákkal foglakozunk:

Szeptember: A boldogságfokozó hála gyakorlása
Október: Az optimizmus gyakorlása
November: A társas kapcsolatok boldogító ereje
December: Boldogító jócselekedetek
Január: Apró örömök élvezete
Február: Önbecsülés, önszeretet
Március: Megbocsátás
Április: Célok kitűzése és elérése
Május: Egészséges életmód gyakorlása (mozgás, étkezés, gondolkodásmód)
Június: Panaszmentes hónap

Mi a Jobb Veled a Világ klubok célja?

A Kluboknak 2 célja van:

1. Hogy lehetőséget adjon a személyes találkozásra. Így akik becsatlakoztak a programba, kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb eső klubot, hogy személyesen is megismerkedhessenek azokkal a társaikkal, akik szintén a Boldogságprogram tanulói. Ezeken a találkozókon megoszthatják tapasztalataikat, kérdéseiket és egy csodálats közösséggé kovácsolódhatnak.

2. A másik fontos célja a klubtalálkozóknak a felkészítés. Minden előttünk álló hónap témájára készülünk fel egy fix forgatókönyv szerint, amit Bagdi Bella állít össze, a program megálmodója és elindítója.
A klubvezetők nem kiképzett trénerei ennek a 10 hónapnak, hanem a Jobb Veled a Világ Alapítvány önkéntesei, akik szintén tanulói a Boldogságprogramnak.
A klubvezetők munkássága abban áll, hogy lehetőséget biztosítsanak a közös találkozóra.

Minden hónapnak a tematikája Sonja Lyubomirsky boldogságkutató pszichológus tanulmányára épül, és a kutatócsoportjával tudományosan is bebizonyított hatékony boldogságfokozó gyakorlatokat tapasztalati úton fogjuk elsajátítani.

Ehhez minden segítséget, útmutatást megadunk a havi találkozókon.

A klubokon való részvétel teljesen INGYENES

A klubokon való részvétel teljesen INGYENES, és országosan ugyanabban az időpontban sokan mások is Veled együtt fognak gyakorolni.

Boldogságprogram felületén tudsz beregisztrálni, ahol megoszthatod az élményeidet és megismerhetsz másokat is, akik veled együtt járják ezt az utat.

A klubtalálkozók időpontjai

Általában a hónap utolsó péntekje, 17.00-20.00 vagy 18.00-20.30 óra között (kivéve ünnepnapok, mint például Karácsony), helyszíntől függően. A pontos kezdési időpontot a klubvezetővel egyeztetheted a lent megadott elérhetőségen.

A 2014-es klubtalálkozók időpontjai:

  • augusztus 29.
  • szeptember 26.
  • október 31.
  • november 28.
  • december 19.

Már 100 Jobb Veled a Világ klub jött létre Magyarországon és külföldön!

Nagyon büszkék vagyunk, hogy már elértük a 100. Jobb Veled a Világ klubot! Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ebben bármilyen formában részt vesz!