Családállítás Braun Katival április 27-én 10 órától az Atlantiszban :)

2014.04.27 10:00

 

Szeretnél lendületet kapni a céljaid eléréséhez?

Szeretnél békét kötni a múlttal, hogy a jelenben lehess és építhesd a jövődet?

Szeretnéd tudni mit tehetsz meg egy harmonikus kapcsolatért?

 Szeretnéd tudni mit tehetsz meg egy számodra jó állásért?

 Szeretnéd tudni milyen előrevivő stratégiákat alkalmazhatsz egy megrekedt helyzetben?

Szeretnéd tudni, hogyan alakíthat át a gátló tényezőket erőforrásokká?

 

Ha ezekre és hasonló kérdésekre keresed  a válaszokat szeretettel meghívlak

2014. április 27-én, vasárnap 10:00-től 18:00 óráig Gödöllőn tartandó

család- és szervezetállítási csoportomba.

 A helyszín:

ATLANTISZ  Gödöllő, Köztársaság út 69/a.

Részvételi szándékodat kérlek regisztrációval jelezd 2014. április 25-ig a braunkati05@gmail címen vagy a 06 30 4606 404 számon.

Köszönöm

 Részvételi díj:

-    állítás díja: 9,500 Ft (+ Áfa)

-    részvételi díj: 3,500 Ft (+ Áfa)

 

 Amit mások mondtak:

"Kati érzékenységével vezetett állítás erőt is hitet adott. Meghitt volt és nyugalmas. Benne volt egy egységtudat és egy erő. Saját erőmnek, hitemnek, szeretetemnek érzete...."

"A családállítás sokban segített, hogy meghozzak olyan döntéseket az utam során, amire előtte képtelen voltam.  Kihozta belőlem a legbelsőbb érzéseimet, gondolataimat, amit legbelül éreztem, és amelyek addig nem tudatosultak bennem...."

"Betegségem, családom terén tisztán kezdtem el látni a dolgokat és nem a felszínes magyarázatokat halottam. Meggyógyultam, mert tudtam, hogy mi gyógyít meg...."

"Ami megjelent az állításon az utána meghozta a változásokat az életemben, kézzel fogható eredményeim voltak és továbbra is vannak. Nem a hit, hanem a remény vitt a családállításra és a tapasztalás erősítette meg bennem azt, hogy ez egy valós segítség, útmutatás az életemben...."

A családállítás egy rendszerszemléleten alapszik, amely segítségével ráláthatsz a tudattalan működési mechanizmusodra, kapcsolódási és kapcsolati mintáidra, választási kényszereidre.

Ezeket hozzuk a felszínre az állítás során.  A régi, sokszor átvett mintákat feloldjuk és ezáltal elindulnak a lélekben az átrendeződési folyamatok és új, saját és életerős mintákat alakíthatsz ki. Ez a szép folyamat mellett az önismereted is mélyül.

 

A szervezetállítással ráláthatsz azokra a rejtett dinamikákra, amelyek befolyásolják vállalatod/vállalkozásod alakulását. Segít megérteni, hogy melyek azok az eszközök, megoldások és erőforrások, amelyek a hatékony és eredményes működést segítik.

Döntéselőkészítésként is használhatod ezt a módszert. A döntéseid lehetséges következményeit modellezheted, legyen az projekt bevezetéssel, kampány elindítással, termék bevezetéssel, szervezet átalakítással kapcsolatos döntés.

Szeretettel,

 

Braun Katalin

06 30 4 606 404

 www.coachinghumana.hu