Február 3-án Taichi-Chikung oktatás indul Tóth Rolanddal az Atlantiszban

2014.01.22 21:56

Tóth Roland vagyok, természetgyógyász, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. 2000 óta tanulom és 4 éve tanítom azokat a keleti mozgásformákat és kombinációikat, amelyek saját életemben is hatalmas változásokat indítottak el – folyamatosan tapasztalom fejlesztő és emelő hatásukat. Fő irányzatom a Tai-Chi, Chi-kung, Jóga és a keleti masszázsterápiák. Ezen rendszereket összefogva foglalkozom alternatív gyógyászattal is.

Foglalkozásaimon 4 mozgásművészet technikáit gyakoroljuk. A Tai-chi, Chi-kung, a Hatha Jóga és a Do-In gyakorlatsor. Az órák további célja, hogy a tanultakat ne csak a vezetett gyakorlás során, hanem a hétköznapokban is hasznosítsuk. A lecsendesültség, nyugalom, központosítottság és a jelen-lét beépül a mindennapokba, és elősegíti a személyiség fejlődését.

“Én nem gyógyítalak, segítek csupán, hogy JOBBan legyél. Az Élet nyelvén szólok Hozzád, s az érintés a hang, mely visszhangra lel Benned. Utat talál, ha engeded. Nem nekem, magadnak… Veled maradok, míg hitté érnek szívedben a hangok, és megtanulsz szeretni. Magadat, s az életet, amit választottál. És mikor elengedem a kezed, hálás leszek, hogy szél lehettem a szárnyaid alatt…Mert REPÜLNÖD…egyedül KELL.”

Bővebben a honlapomon olvashatsz:  https://aramlas.wordpress.com/

Bejelentkezés, információ:

Tóth Roland (06 20 450 9363)

aramlas1@gmail.com