Hanfürdő- Hangterápia: Ausztrál Didgeridoo, Gong, Afrikai mélydob gyógyító rezgésein keresztül

2014.10.12 18:00

Csak el kell jönni és a választott legkényelmesebb pozícióban hallgatni és beengedni minden érzékszervünkön keresztül a hangokat.

A hangszerek mélyebb tudatállapotba segítik a résztvevőt, hogy felülemelkedhessen a hétköznapi gondolatok kavalkádján. 

LAZÍTÁS- PIHENÉS- ELENGEDÉS- BEFOGADÁS- FELTÖLTŐDÉS- EGYENSÚLY

Várunk minden gyógyulni és relaxálni vágyót!

A Didgeridoo a világ egyik legősibb hangszere. Ausztrál őslakos kultúrával egyidős, amely 60000 évnél korábbra vezethető vissza. A benszülöttek hite szerint a világ minden élő és élettelen összetevőjét a mitikus ősök hozták létre a szent, ősi teremtő időben az Álomidőben. Hitük szerint az ember feladata, hogy a mitikus időn keresztül kapcsolatot tartson fenn a teremtő ősökkel, így segítve a világot az újabb és újabb megújulásra. A hangszernek az őslakos világban szent eredete van. A Didgeridoo hangja békés vibrációkat közvetít mely keresztül hatol az elmén és belső spirituális egységet teremt az egyénben,vagy csoportban. Ez esetben a Didgeridoo egy közvetítőként van jelen. A hangrezgések így a sejteket felépítő vízen keresztül terjednek tovább az emberi testben, közben kiegyensúlyozva, energetizálva azt.

Hangfürdő

A hangfürdőn, maga a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása segíti az embert a mély ellazuláshoz és egy új harmonikus állapot megteremtéséhez. A finom rezgéshullámok hatására ellazulunk, elengedve a rossz érzéseinket szorongásainkat, ízületi és izomfájdalmainkat és eljuthatunk a valódi belső békéhez. Nagyon intenzív élmény a hangok, rezgések szárnyán repülni.  Didgeridoo, Gong, Afrikai mély dob és még sok más hangszer hangja megtöltik a teret s a rezgések koncentrikus körökben terjedve a testben is érzékelhetővé vállnak.