Hatha jóga indult Komiszár Tillával az Atlantiszban!

2014.09.17 11:07

A hatha jóga az egészség jógája. Célja, a kitartó testgyakorlás során a test és a lélek megtisztítása, a harmónia megteremtése. Azok számára ideális, akik egészségük megőrzését és edzettséget várnak a jógától, a belső béke elérése mellett. A 90 perces órát lecsendesedéssel kezdjük, majd a beállított testpozíciók (ászanák) gyakorlása által javíthatjuk állóképességünket, energikusabbá válhatunk, jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Az órákon foglalkozunk légző gyakorlatokkal is, hiszen a helyes légzés egy minőségibb életet biztosít számunkra. A jógaóra relaxációval zárul, mely után úgy érezhetjük magunkat, mint egy pihentető alvás után.

A tökéletes csend békéjének megtalálása, a „lelki béke” nehezen értelmezhető feladat sok ember számára, míg egy gyakorlat pontos kivitelezésére fordított figyelem konkrétan meghatározható. Ászanázás közben csak az adott pillanat és a megoldandó feladat létezik a számunkra. A gyakorlatok végrehajtásához elengedhetetlen a koncentráció és a megfelelő légzéstechnika alkalmazása. Minden pozíció végrehajtása, melyben érzékeljük az egyensúlyt, hozzásegít bennünket a belső harmónia felfedezéséhez, a stresszhelyzetek kiküszöböléséhez a mindennapokban.

A jóga tehát nem vallás és nem is fizikai gyakorlatok összessége. A megtapasztalás útjára, ha rálépünk, a jótékony fizikai hatások mellett felfedezhetjük, megismerhetjük önmagunkat, általa megtanulhatunk a jelenben boldogabban élni.

Hétfőnként 18:30-19:00 és szerdánként 8:30-10:00.

Szeretettel várok minden érdeklődőt gyakorló hatha jóga órára!

Komiszár Tilla

 

Az első alkalom ingyenes! 90 perces óra ára: 1500.-Ft

Ha kérdésed van írj, vagy hívj!

tillajoga@gmail.com

+36-30-4158874

  www.tillajoga.wordpress.com