Csakrakurzus Gödöllőn az Atlantiszban

2014.01.09 22:42
2013. december 1-én elindult Gödöllőn az Atlantiszban egy Csakrakurzus Majoros Melinda vezetésével. 
A csakrákkal való munka segít megismerni, megérteni önmagunkat, rájövünk arra, hogy hol vannak blokkok az energetikai rendszerünkben és az életünkben. Megismerjük a hozzájuk tartozó erőket, megtanuljuk földelni magunkat és csatlakozni az égi energiákhoz is.Megtaláljuk, mi az, ami miatt nem működnek az emberi és spirituális kapcsolataink és az életünk egyéb területei. Ezen felismerések után, célzott csakragyakorlatokkal oldjuk a blokkokat, így segítve a pozitív energia áramlását, megélését, minek következtében megjelenik életünkben mindaz, amire vágyunk.
A spirituális úton járók közül sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják megteremteni a földi élethez szükséges dolgokat. Nincsenek teljesen jelen, mivel túl sok energia van a korona csakrájukban és nagyon kevés a gyökér csakrájukban. Így felborul az egyensúlyuk és ezáltal az életük is.
Olyannak kellene lenniük, mint egy egészséges fának. Szilárdan gyökerezni a földben, táplálékot és energiát felvenni Föld Anyánktól, kinyújtózni az ég felé, égi táplálékot és energiát felvenni Nap Atyánktól és az Univerzumtól.
A hét alkalomból álló kurzus során (ez hét hónap) egy csakrát 1 nap alatt veszünk végig (9:30-16:00-ig). Hiszen látható, hogy milyen hatalmas tudást őriznek, egyszerűen rövidebb idő alatt képtelenség minőségi munkát végezni a csakráinkkal! Ezen felül szükséges az 1 hónap a két csakranap között, hogy beépülhessen minden, amit tanultunk.
A kurzus végére, mindenkinek össze fog állni a saját 7 elemből álló csakragyakorlat sorozata, amely végig kíséri az életén és egy támogató erőforrásként lesz jelen.
A koronacsakra napon egy mély transzformáló utazáson veszel részt, ahol beavatást nyerhetsz mindegyik csakrádba.
A csakrák megtisztításával harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal, ezáltal az életünk és kapcsolataink kiegyensúlyozottá, sikeressé és boldoggá válik!
Bővebben a kurzusról itt olvashatsz: 

https://elet-orom.blogspot.hu/p/onismeret-ongyogyulas-es-kiteljesedes.html