Kezdő Mandalafestő tanfolyam Józsa Andival :)

2014.04.05 10:00

Ha szeretnéd megtanulni a mandalafestést selyemre, akkor itt a helyed :)

Fantasztikus érzés, amikor a saját mandaládat akaszthatod ki az otthonodban egy számodra fontos helyre.

Megtanítalak, hogyan kell mandalát tervezni, szerkeszteni., majd feszített körselyemre kontúrozni és kifesteni... Damilra fűzöd és már viheted is, hogy gyógyító, harmonizáló energiáival betöltse a lelked és az otthonod :)

Helyszín: ATLANTISZ cím: Gödöllő, Köztársaság út 69/a (a családi ház mögötti épület alsó szintjén)

Időpont: április 5. szombat 10-16 óráig

Jelentkezés: 20-9721155 vagy a jozsa.andi@gmail.com email címen

Tanfolyam díja: 9.000.-ft anyagköltséggel

Ahol megnézheted a selyemfestéseimet: https://andalamandala.webnode.hu/

Amit hozz magaddal: Ebédet, ha megéheznél. Én teát és vizet biztosítok.

A tanfolyami program: Ismerkedő kör után beszélgetünk a mandalák, szimbólumok és színek jelentéséről. Megismerkedünk a sablonokkal és megtanulunk mandalát tervezni, szerkeszteni. Ezek után egy feszített körselyemre mindenki próbálkozhat, hogyan tudja használni a kontúrozót és színek miként keverednek, olvadnak egybe. Majd egy másik körselyemre kontúrozóval megrajzoljuk a mandalánkat, ezek után mindenki a saját vágya és érzése szerint kifestheti :) A nap végén megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, érzéseinket. 

Köszönöm, ha eljössz és nálam tanulod meg ezt a csodás technikát.

 

Pár szóval a mandalákról:

A mandala szó, az ősi indiai szent nyelvből, a szanszkritból származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. Felépítése a meghatározó: a körben szabályos rendben elhelyezett motívumok ismétlődnek a középpont körül.

Amelyik mandala rabul ejt, egyértelműen megmutatja, hogy ki vagy, ezáltal mire van szükséged a fejlődésedhez, a pihenésedhez, az egészségedhez, az életben való boldogulásodhoz.

Ha a belső hangod vezérelte mandalát kiválasztod, és ezen túl a mandalád része lesz mindennapjaidnak, akkor ezzel egyfajta rendet, törvényt határozol meg magad körül, ami harmonikus kapcsolatban van a bensőddel.

Hogyan kapcsolódj a mandaládhoz? Vedd magad elé, és figyelmesen szemléld. Egy idő múlva úgy érzed majd, hogy a kép él. Ez nem holmi érzéki csalódás. A mandala koncentrikus felépítése ugyanis mindig a középpont felé tereli a tekintetet. És ha egy ideig a középpontot szemléled, akkor hamarosan úgy érzed majd, hogy a kép vibrál és világít.

Az energiaáramlást lehet fokozni azzal, ha kreatív módon kezdesz foglalkozni a mandalával. Festés közben megtapasztalod, hogy egyszerűen lehullik rólad a hétköznapok minden terhe. Ha a harmóniát keresed, és szeretnéd megtapasztalni, bízvást folyamodj a mandala-meditációhoz. Minden lelki baj oka az egészség hiánya, önnön középpontunk elvesztése. A mandala gyógyító energiája segít abban, hogy lelked is olyan egész, kerek és önmagába nyugvó legyen, mint maga a mandala. Segítségével Te magad állíthatod helyre belső világod egységét, kiegyenlítheted a kívül és belül ható erőket, és lépésről lépésre továbbfejlődhetsz.

Egyik kedvenc idézetem: „Aki mandalával foglalkozik, az a saját tökéletesedésén munkálkodik, hiszen a mandala maga a Teremtés ősképe, az ember valós természetének az a titka, melyről elfeledkezett. Összhangba kerül a test-lélek-szellem egysége, egy irányba halad az akarat, az érzés és a gondolat...”  

 

Képek a tanfolyamról: itt: https://andalamandala.webnode.hu/news/kezdo-mandalafestes-selyemre-aprilis-5-en-szombaton-10-16-oraig/#!