2014.november 09. Nyílt nap az Atlantiszban!!! :)

2014.11.09 09:00

Szeretnénk, ha minél többen megismernék azokat az oktatókat, terápiás kezelőket akik az Atlantisz Életmód Központban tevékenykednek. 

Íme az Atlantisz Nov.9-ei  Ingyenes Nyílt Napjának részletes programja:
Az alsó szinten folyamatosan lesznek bemutató órák, melyeken ingyenesen, bejelentkezés nélkül részt lehet venni:
-9:00 órakor Esztergály Lilla Hot jóga óráját lehet kipróbálni, melyhez nagy méretű törölközőt és egy üveg vizet kell hoznia a résztvevőnek.
-10:00 órakor Komiszár Tilla Hatha jóga órája veszi kezdetét. Tilla nemrég költözött Gödöllőre, kevesen ismeritek Őt, de érdemes kipróbálni az óráját, nagyon ügyes és jó oktató 
-11:00 órától párhuzamosan lesz a két teremben óra. Cseh Adrienn, aki szintén nem régen él Gödöllőn, Gyermekjógát tart ovis korosztálynak, míg a nagyteremben Esztergály Lilla gerincjógáját próbálhatják ki az érdeklődők. Szülők figyelmébe ajánlom: amíg gyermeke Adrival gyerekjógázik, addig a szülők is jógázhatnak Lillával. 
-13:00 órától Adrienn Gyerekjógát tart iskolás korosztálynak, míg párhuzamosan a nagyteremben Tillával, Hatha jóga lesz kipróbálható.
-14:00 órától Manka tart showtáncot a 7-14 éves korosztálynak, közben a nagyteremben Lilla Gerincjógát tart.
-15:00 órakor Tóth Roland tart jóga órát
-16:00 órakor Tóth Roland tart tai-chi, chi-kung órát, melyet javasol összekapcsolni az előtte lévő jóga órájával, mert így alkot egy egységet. 
-16:00 órától párhuzamosan a kis teremben,Tillával lehet Hatha jógázni.
-17:00 órától Fekete Eszter tart Etka-jóga erőgyűjtő órát
-18:00 órakor pedig egy csodálatos Hangterápiás gyógyító, feltöltő meditációra hív minket Ócs József, melyhez a Didgeridoo, a gong és az afrikai dob hangjait hívja segítségül. Ennél csodásabban nem lehet lezárni egy napot! 

Eközben az Atlantisz felső szintjén masszázsokkal lazulhatunk és hennázással díszíthetjük a testünket.  Érdemes időpontot kérni, hogy ne kelljen várakozni!
-Hennafestés: Hegedűs Gyöngyvér (hegedus.gyongyver@gmail.com)
-Reflexzónás talpmasszázs: Pilcsik Tünde (30-591-9537)
-Svédmasszázs: Székely Zsófia (30-431-1624)
-Svéd-sport-relaxáló masszázs: Utomó Fehér Judit (20-314-5590)

Parkolás esetére, kérem használják a közeli Spar parkolóját és a szembeni Béri Balog Ádám u. elejét, mert a ház előtt kevés a hely és a szomszédoknak nem szeretnénk kellemetlenséget okozni!

Ha bármelyik szolgáltatásunkkal elégedett, várjuk szeretettel a továbbiakban is! 
ATLANTISZ...a sziget, ahol mindenki feltöltődhet energiával!
2100. Gödöllő, Köztársaság út 69/a