Show tánc indul az Atlantiszban Mankával, október 01-től szerdánként 17:00-18:00-ig :)

2014.10.01 17:00

Sziasztok!

Manka vagyok, 29 éves.

Színésznőként és modern táncpedagógusként végeztem. Az Országos Táncpedagógiai Intézetben tettem vizsgát modern-kortárs táncpedagógusként.

Gyermekkorom óta tanulok különböző táncokat mint klasszikus balett, jazz balett , amerikai stepp, art jazz, színpadi tánc, kortárs tánc, showtánc.

Tanáraim közé tartozott Holb Ibolya  (Jelenleg a Táncpedagógusok Országos Szövetségének Táncpedagógusi Nívódíjasa) , Földi Béla (Jelenleg a Budapest Táncszínház társulatvezetője), Papp Csaba (Táncművészeti Egyetem tanára, Színművészeti egyetem tánctanára és 1988 amerikai stepp világbajnoka ) Szakály György (Érdemes művész, Kiváló Művész) és sok más kiváló oktató különböző tánckurzusaim alatt.

A táncban a szabad stílust képviselem. A nélkülözhetetlen alapokra helyezve különböző technikákat tanulni és az egyéniségünket hozzáadni. Mindez alkotja meg a táncost magát.

Klasszikus balett és jazz tánc alapokat kortárs technikákkal fűszerezem az óráimon.

Előbbiek a tartás, irányok, egyensúly és egyéb alapkövetelményekre tanít, utóbbi a Limón valamint Graham technikákkal a gravitációval, ellengravitációval és saját erőnkkel tanít meg megfelelően bánni. Ehhez az egyéniségünket, tapasztalataim alapján az art jazz és amerikai jazztánc tanulásának segítségével tudjuk legjobban előhozni és megmutatni a színpadon, illetve az órákon.

Bemelegítünk táncosan zenével, tanulunk ütemet felismerni-számolni , dinamikát és technikázunk a fentiek alapján, majd kreatív feladatokat adok, kicsit koreozunk és lenyújtunk. Mindezt végig különböző modern zenékre, amit a gyerekek is kedvükre válogathatnak, kérhetnek.

Fejlődik a koncentráció képességük, hiszen a lépéseket megtanulva agyuknak megmozgatják azon állományát melyet egyébként ritkábban használnak, valamint fejlődik kreativitásuk, koordinációs készségük.

Testtartásuk szép lesz, formálódnak miközben jól érzik magukat és úgy nyúlnak izmaik, hogy közben erősödnek, szálkásodnak is.

Önbizalmat is ad a tánc, hiszen egyre ügyesebbek  formásabbak lesznek és ezt látják magukon és társaikon is. :-)

Iskolakezdéstől ajánlom tinédzser korig, de személyes képzésre felnőtteknek is van lehetőség.

 

Gyermekeknek:            szerda délutánonként 17.00-18.00ig az Atlantisz Életmód Központban

Ár:                               1000ft/óra bérlettel, anélkül: 1200ft/óra

 

Létszámtól /korosztálytól/ készségszinttől függően csoportbontás lehetséges.

Manka 06-70-2761617